Draw en Shoot

Draw en Shoot
(C) Stefaan Van Hul

9 juni 2013

8 juni 2013: Weer of geen - warm - weer... de jakari's op pad

Nog zo'n 11 stripauteurs fotograferen en we kunnen aan de lay-out beginnen van Draw & Shoot 3. Natuurlijk dan nog de akkefietjes om hun - correcte - gegevens en bijdrage/tekening voor het boek te vergaren en dan...maar zover zijn we nog niet. Vandaag staat er maar 1 auteur op de agenda voor  Draw & Shoot 3 maar ook twee tekenaars die  vandaag hun bijdrage voor de luxe portfolio box gaan signeren.

Marc Hardy

Als we voorbij torenhoge stapels gele bakken van een bekend Belgisch biertje rijden, weten we dat we niet ver meer zijn van huize Marc Hardy. Alhoewel  we elkaar  jaren niet gezien  hebben is het onthaal weer hartelijk. Ook hij steekt zijn bewondering voor de luxe portfolio box - die we eigenlijk altijd bij hebben -  niet onder stoelen of banken.
Stephan Colman

is bekend o.a. van Billy the Cat en het schrijven van scenario's voor Batem voor de avonturen van de Marsupilami. Hij heeft het niet zo met poseren en dus moet Karin extra aan de bak. Het is toch een leuk contact zodat we de tijd uit het oog verliezen. We schieten wakker om kwart over drie terwijl we om drie uur bij Mr Malik verwacht worden. Het is nog 45 minuten rijden....
We bellen hem op maar hij vindt het niet erg.Malik

"Verloren gereden?", lacht hij schalks. Malik is een graag geziene gast op festivals. Fans worden altijd op hun wenken bediend. Hij tekent en schildert nu eenmaal graag. Dat is ook bij hem thuis te zien. Overal hangen en liggen kunstwerkjes waar hij aan bezig is her en der verspreid. Als hij een bepaald onderwerp - even - moe is, gaat hij gewoon verder met een ander. Maar allemaal zoooo mooi!!
Hij hoopt zelf een uitgeverijtje te kunnen beginnen. Het werken voor grote uitgeverijen brengt zo weinig op, waar hoorden wij dat meer, je moet al een bijberoep hebben om als tekenaar te kunnen rondkomen.
En dat heeft Malik, ondertussen 65, natuurlijk niet. Wij besteden graag es een fotootje meer aan deze toffe pee.Al ingeschreven op Draw & Shoot "3"?
NEE?
NU DOEN !! Al ingeschreven op de luxe portfoliobox "7"?
NEE? 
NU DOEN !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten