Draw en Shoot

Draw en Shoot
(C) Stefaan Van Hul

5 juli 2013

15 juni: De heren Swysen, Paques en Grenson voor Draw & Shoot 3 en de luxe portfoliobox VII

15 juni Bernard Swysen
Sophie, vrouwtje van Bernard, kennen we nog als inrichter van het Brussels stripfestival Wolubillis.
Bernard Swysen ontmoetten wij al een paar keer op het grote stripfestival van Waver.
Wij bezoeken hen thuis in een sfeervol maar vooral hoog - wij puffen en kraken als we op de hoogste verdieping aankomen waar het atelier van de tekenaar van o.a. zich bevindt - herenhuis waar bijna alle muren op de trapzaal gevuld zijn met tekeningen van collega's.15 juni Olivier Pacques
Olivier kennen wij al jaren. Het festival van Waver is heel belangrijk geweest voor ons want veel eerste contacten met Belgische auteurs gebeurde aldaar: Malik, Mazel, Dufaux, Carpentier, Cauvin, Duchateau, Van Hamme enz. Ook Olivier leerden wij daar kennen. Een zachtaardige en verlegen ogende jonge kerel die bijzonder mooi details kan tekenen. Dus een perfecte tekenaar voor de Alex reeks en aanverwante strips.
15 juni 2013 Olivier Grenson
Olivier Grenson is een toffe kerel die direct bereid was een tekening te maken voor de luxe portfolio box. Hij heeft vandaag even tijd om ze te signeren. 
Eén ding mag je niet vragen als ie zich niet 101% voelt: een foto nemen. Het "staatsieportret" voor "PF VII" dat we in gedachten hadden gaat - vandaag - niet door. Van draw & Shoot 1 weten we dat we niet moeten aandringen. Nee is nee.


Wel laat hij trots zijn laatst gerealiseerd stripepos zien: 184 bladzijdes dik:"Geen weg terug". Hij heeft er 2 1/2 jaar aan gewerkt. Alsjeblieft!!

Al ingeschreven op Draw & Shoot "3"?
NEE?
NU DOEN !!


 Al ingeschreven op de luxe portfoliobox "7"?
NEE? 
NU DOEN !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten