Draw en Shoot

Draw en Shoot
(C) Stefaan Van Hul

9 december 2012

8 december 2012 ontmoeting met een legende

Het is weer typisch "wij": naar Parijs en terug op één dag om een tekenaar 77 keer zijn handtekening te laten zetten op zijn bijdrage aan de luxe portfolio box. Het is natuurlijk niet zomaar een tekenaar, tenminste als er "zomaar" tekenaars überhaubt bestaan, maar Gerald Forton. Weet je nog, van Kim Devil, Teddy Ted, Bob Morane, Verhalen van Oom Wim en ga zo maar door. We mogen hem ondertussen al lang bij zijn voornaam aanspreken want we hebben regelmatig contact met hem via Skype of email. We zijn enkele jaren geleden zelfs nog op vakantie geweest bij hem in "de US OF A".

Gerald was na verplichtingen in Angers (Frankrijk)  in verband met zijn laatste publicatie "La Fausse Blonde" ook even in Parijs om  te signeren in de "Amazonie BD" in het hart van Parijs.



Leuk detail is dat Karin aan de eind afwerking heeft kunnen medewerken van deel 5.



Wij treffen Gerald en zijn broer Dany - die elkaar zo'n 20 jaar niet meer hadden gezien !? - net voor de middag zodat we een hapje gaan eten en hem aan het werk zetten: 77 handtekeningen. Hij lacht het aantal weg. Voor uitgeverijen moet hij er veel meer doen. Tegen 1400 uur stapt hij de Amazonie Bd  binnen: er is werk te doen. Wij nemen afscheid. Met een beetje geluk zien we elkaar volgende jaar terug.





Al ingeschreven op de luxe portfoliobox "7"??
NEE? NU DOEN !!


Al ingeschreven op Draw & Shoot 3??
NEE? NU DOEN !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten